Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
22.05.2009 00:43 - Капки против алкохолизъм
Автор: pacopetkov Категория: Забавление   
Прочетен: 2843 Коментари: 0 Гласове:
0



Намрих нещо много интересно, надявам се полезно!!!

     Капките против алкохолизъм представляват етанолова настойка от свежите цветове на Зеления овес и плодовете на Шизандра. Настойката от свежите цветове на Зеления овес (Fl. Avenae) влияе благоприятно на централната нервна система, действайки като специален вид „успокоително”. Неговата основна насоченост е към освобождаването от всякакви зависимости – например алкохолизъм, тютюнопушене, пристрастеност към леките дроги, както и всякакви други пороци. Тъй като центърът на всички зависимости е в мозъка и този център представлява един вид „огнище на зараза” с „вируса” на конкретния порок, неговото лечение може да става като се атакува именно централната нервна система. В това отношение Зеленият овес се явява и имуностимулатор, който засилва съпротивителната ни сила срещу „вирусите” на различните зависимости. Той също спомага за преодоляване на различните прояви на абстиненцията, независимо дали тя е причинена от липса на алкохол, цигари, дрога или нещо друго, към което сте зависими. Става дума за:

  • Нервност и раздразнителност;
  • Безсъние;
  • Други абстинентни прояви, като гадене, стремеж незабавно да си набавим „дозата” и тъй нататък.
    Зеленият овес спомага за възстановяването на организма след стреса на отказването и след боледуване, каквото представлява самата зависимост.

    Другата съставка е настойка от плодовете на Шизандрата (Fr. Schizandrae). Тя служи за създаване на трайно отвращение към алкохола и потискане на алкохолния глад, замествайки алкохола в кръвта. Също така подобрява функциите на черния дроб, като допълнително спомага за преодоляване на зависимостта, абстиненцията и стреса от спирането на алкохола.

Дозата е за седмица. Приема се три пъти дневно по 40 капки, разтворени в 50 милилитра вода или друга течност. Капките могат да се слагат и тайно в готвено, бира, вино и др.


Тагове:   капки,   алкохол,   забава,


Гласувай:
0



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pacopetkov
Категория: Забавление
Прочетен: 131532
Постинги: 32
Коментари: 51
Гласове: 92
Архив